Introductieweek!

Aan alle komende 1e jaars studenten: eind augustus 2022 begint jouw leven als student aan de opleiding Logistics Management in Arnhem of Nijmegen. Leuk dat je voor deze studie hebt gekozen. Voordat je begint met studeren, staat er eerst een introductieweek op de planning (die je niet wilt missen). Een week met toffe activiteiten en veel gezelligheid zodat jij de nieuwe omgeving en jouw medestudenten goed leert kennen. Hieronder lees je alle informatie over deze week.

Maak kennis met de HAN, opleiding en je studiegenoten
De introductieweek start op maandag 22 augustus 2022. Zowel de Arnhemse en de Nijmeegse studenten worden om 9.30 uur verwacht op de HAN. Voor Arnhem is het adres: Ruitenberglaan 31 en voor Nijmegen: Heyendaalseweg 129D. Op deze dag maak je kennis met je klasgenoten, je studieloopbaanbegeleider en krijg je informatie over je opleiding (zoals je rooster). Je ontvangt een lekkere lunch en daarna ga jij jouw studiestad ontdekken door een crazy 88! ‘s Avonds staat er een diner klaar en bekijken we de kroeg van binnen.

Alleen maar gezelligheid bij de Hubert
Op dinsdag gaan we met de Arnhemse en Nijmeegse studenten naar de Hubert (St. Hubertusstraat 10, 6531 LB Nijmegen). We zien je graag om 14.00 uur op deze locatie. Er zijn allerlei activiteiten plaatsvinden gepland waardoor je op een ontspannen manier kennis maakt met studievereniging Procura en je studiegenoten: een mooi begin van je HAN studententijd. We blijven dinsdag tot 22.00 uur op het terrein, maar voor wie nog zin heeft gaat het feestje gewoon door in de stad!

Chillen op het waalstrand
Woensdag zijn er verschillende activiteiten op het Waalstrand van Nijmegen, afsluitend met een BBQ en onbeperkt drank! Je wordt hier rond 14.00 uur verwacht. Jouw intro-ouders nemen je ‘s avonds mee naar verschillende leuke feesten die allerlei verenigingen tijdens de introweek organiseren!

Eindfeest op donderdag
De donderdag zal voor Nijmegen om 12.00 uur beginnen met een uitslaapontbijt en intromarkt op het Kelfkensbos. Daarna gaan we de stad in voor het HAN intropoly spel. Je sluit de week af met een spetterend eindfeest. Voor Arnhem begint het programma op donderdag om 13.30 uur met een hop-on-hop-off partybus tour door Arnhem. Bij terugkomst op de campus staat het diner klaar en je sluit de week af met een sing-along cantus! Beide locaties zullen rond 23.00 / 00.00 uur afgelopen zijn. Rust goed uit, want de maandag erop begint het ‘’echte’’ feest: je studie Logistics Management!

Meld je aan

We gaan er samen een onvergetelijke introweek van maken! Wij hebben er zin in. Meld je aan via https://webshop.han.nl/producten/?ms_fk_productcategorie=introducties en dan zien wij jou op 22 augustus!

days

hours