De commissies

IMG-20220223-WA0004

De commissies 

We organiseren gedurende het jaar meerdere informele en formele evenementen voor onze leden. De activiteiten worden georganiseerd door verschillende commissies. Elke commissie heeft verschillende taken en organiseren verschillende evenementen. Lid worden van een commissie is een leuke manier om andere studiegenoten te leren kennen en ervaring op te doen! Lees hieronder wat de verschillende commissies inhouden.

Borrel- en activiteitencommissie 

Als lid van de borrel- en activiteitencommissie organiseer je, zoals de naam al zegt, borrels en activiteiten . Samen met de andere leden van deze commissie plan je de periodieke borrels, bedenk je onder andere het thema, leuke (drank)spellen en de locatie van de feesten. Daarnaast bedenk je verschillende toffe activiteiten voor de leden van SV Procura. We verwachten dat je zelf bij de borrels, feesten en activiteiten aanwezig bent om dit te coördineren. Houd jij wel van een feestje en wil je ervoor zorgen dat leden het leuk hebben en zich voor het volgende feestje / activiteit weer aanmelden? Laat dan van je horen en wie weet zit jij volgend jaar bij de accie!

Leden 2021 – 2022: Marc Spronk (voorzitter), Eva Cornelissen, Ivar van den Bos & Bas Nicolasen

Introcommissie

Wil jij ervoor zorgen dat 1e jaars een onvergetelijke introductieweek hebben? Meld je dan aan voor de IC! Elk jaar rond september begint het studentenleven voor een nieuwe groep logistieke studenten. Samen met je mede IC-leden plan je allerlei leuke activiteiten en zet je een te gek programma neer. Zelf ben je deze week natuurlijk ook aanwezig en doe je lekker mee met alle activiteiten en feestjes. De introductieweek organiseer je onder andere samen met de HAN en cafés in de stad. 

Leden 2021 – 2022: Bram Kusters (voorzitter), Bart Nijhof, Floris van Halm, Isa Boorsma & Sander Burgers 

Logistieke Commissie

Deze commissie organiseert leerzame activiteiten voor onze logistieke leden. Denk hierbij aan het regelen van gast- / kroegcollege ‘s, workshops en bedrijfsbezoeken. Ben jij benieuwd hoe logistiek nou eigenlijk in de praktijk eraan toe gaat? Kom erachter via activiteiten van de logistieke commissie. Als logcie ben je daarnaast aanwezig op de open dagen en representeer je SV Procura.

Leden 2021 – 2022: Boris Regtien (voorzitter), Aron Mulder, Joris van der Meer & Michael Bos

Promo Commissie

Als lid van de promotiecommissie zorg je dat iedereen SV Procura kent en de leden op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes. Je bent verantwoordelijk voor de sociale media (Instagram en Facebook), de website én je zorgt voor leuke promotieartikelen. Die doe je samen met onze commissaris extern. Ben jij creatief, schud je zo leuke teksten uit je mouw en vind je het leuk om posts te ontwerpen? Dat is deze commissie iets voor jou! 

Leden 2021 – 2022: Gerjan Bakker & Bram Bos

Kas Commissie

De kascommissie gaat samen met de penningmeester over de financiën. Deze commissie controleert de in- en uitgaven van SV Procura. Je bent aanwezig tijdens de ALV en brengt verslag uit over de financiën naar alle leden. Ben jij nauwkeurig en goed met cijfers? Dan zoeken wij jou! 

Leden 2021 – 2022: Joël Bragt & Boris Regtien