SV Procura
Dé studievereniging van Logistics Management!

BESTUUR

Het tweede bestuur (2021 - 2022)

Voorzitter: Philip Niessen

Hallo hallo! Ik ben Philip, geboren en getogen in Brabant, 22 jaren jong en al vier jaar een trotse Nijmegenaar. Op het volgen van colleges na ben ik (spijtig genoeg nu wat minder) vaak te vinden in de gemoedelijke kroegen van Nijmegen, op het mooiste huis van Nijmegen - of in de siertuinen van Goffert. Thans zit ik in het vierde jaar van de mooiste studie die de HAN aanbiedt: Logistics Management. Als voorzitter waarborg ik samen met het bestuur de algemene orde binnen de vereniging en ben ik een aanspreekpunt binnen de opleiding en voor externen. Ik hoop jullie een prachtige studententijd te bieden! Als tweede bestuur van deze prachtige vereniging hopen wij jullie een succesvol en bovenal een gezellig jaar toe te wensen!

Penningmeester: Gert Donkersteeg

Hey, ik ben Gert Donkersteeg! Ik ben de penningmeester van de vereniging. Daarnaast ben ik ook het enige bestuurslid die in Arnhem studeert. Ik ben begonnen met de opleiding Logistics Management aan de HAN in 2018 en sindsdien heb ik al een hoop gedaan. Ik ben voorzitter geweest van de opleidingscommissie, geholpen bij audits en evaluaties bij de studie en nu ook samen met dit bestuur een studievereniging opgericht! Voordat ik met deze studie begon heb ik eerst een opleiding Bedrijfsadministratie gedaan op MBO niveau 4 in Ede. Daardoor past het zijn van de penningmeester ook zo goed bij me! Op persoonlijk gebied hou ik enorm veel van geschiedenis en alles wat hiermee te maken heeft. Ook hou ik mezelf bezig met allerlei computerspelletjes, films en series. Hopelijk zie ik je een keer op een borrel, feest of activiteit.

Secretaris: Hanneke Broeders

Hoi! Mijn naam is Hanneke en ik ben 21 jaar jong. Inmiddels ben ik 4de jaars student Logistics Management in Nijmegen. Ik woon inmiddels ook in Nijmegen om natuurlijk bij alle borrels en activiteiten van Procura te kunnen zijn. Binnen het 2de bestuur van SV Procura zal ik de functie secretaris op me nemen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk zal zijn voor het ledenbestand en voor het bewaren van de geschreven stukken. Naast mijn bestuursfunctie besteed ik mijn vrije tijd graag aan hockey, Netflix, borrelen, uitgaan en af en toe een boekie lezen. Ik kijk er naar uit om samen in 2021/2022 met de andere bestuursleden er een geslaagd bestuursjaar, maar vooral collegejaar van te maken!!

Commissaris Intern: Floor Mulderij

Joehoe! Ik ben Floor, 21 jaar en zit momenteel in het 3e jaar van de opleiding Logistics Management. Ik geboren en woonachtig in Arnhem, maar ben wel van plan om binnenkort op kamers te gaan in het gezellige Nijmegen. Ik ben vaak te vinden op het handbalveld of in 't café voor de 3e helft. Ik vind het leuk om met vriendinnen het terras te pakken, naar de stad te gaan of gezellig thuis spelletjes te spelen! Ik vervul de taak van commissaris intern binnen het eerste bestuur van de SV. Mijn taak is vooral het contact met jullie opzoeken. Ik zorg namelijk voor het vormen van commissies en ben het contactpersoon naar de leden toe. Ik heb er zin in om er samen met de andere bestuursleden een goed en gezellig jaar van te maken!

Commissaris Extern: Thandie Houthuijzen

Hoi, mijn naam is Thandie Houthuijzen en ik ben 21 jaar. Ik ben geboren in Zambia. Op mijn derde ben ik verhuisd naar het pittoreske Oosterbeek, waar ik nog steeds woonachtig ben. Op dit moment loop ik stage in Apeldoorn, dus je zult me vooral bij de borrels zien!! Ik vind het leuk om samen met vrienden te genieten van een bourgondische maaltijd of een lekker drankje. Verder ben ik een echt paardenmeisje dus kan je me minstens twee keer per week op een paard vinden. Ik kijk er erg naar uit om komend schooljaar de functie van commissaris extern te vervullen voor het tweede bestuur van de vereniging. Als commissaris extern promoot ik de SV naar buiten toe en heb ik contact met externe bedrijven, zoals sponsoren.

Het eerste bestuur (2020 - 2021)

Voorzitter: Philip Niessen

Vice-voorzitter: Niels van Nijkerken